31.1.2021 21:05
Taekwondo Nurmijärvi

Lasten ja nuorten lähitreenit käynnistyvät

Lasten ja nuorten lähitreenit käynnistetään ensiviikolla 1.2.2021 alkaen! Kertaattehan alla olevan koronaohjeistuksen, jotta harjoittelu voidaan toteuttaa turvallisesti.

Uusille harrastajille tiedoksi, oma harjoitusryhmänne on Tenavat 4-6v., Alemmat 7-9v. tai Alemmat 10-13v. oman ikäryhmän mukaisesti.

Seuran yli 13-vuotiaat, mutta alle 20-vuotiaat harrastajat voivat osallistua liikesarjaharjoitukseen sekä alempien tai ylempien junnujen harjoituksiin oman vyöarvon mukaisesti.

Harjoitusajat ovat vanhoille harrastajille tutuilla paikoilla. Poikkeuksena ylempien junnujen treenit, jotka toteutetaan tästä lähtien tiistaisin ja torstaisin.

Harjoitusajat löydät alla olevan linkin takaa tai seuran nettisivuilta: www.taekwondonurmijarvi.fi/harjoitusajat

Aikuiset jatkavat toistaiseksi etätreeneillä. Etätreenien alustana toimii Google Meet.
LINKKI AIKUISTEN TREENIIN (Myös lasten vanhemmat voivat osallistua!): meet.google.com/cfc-idwi-dzt

Koronatilanne voi muuttua nopealla aikataululla. Toivomme, että seuraatte aktiivisesti tiedotusta. Kännykkään kannattaa ladata MyClub-sovellus (saatavilla maksutta app-kaupoista), joka ilmoittaa uudesta tiedotteesta (sähköpostilla saapuva tiedote voi suodattua roskapostikansioon tai esim. Gmail:ssa Tarjoukset-kansioon)!
 

Muistutuksena seuran koronaohjeistus:

Jos sinulla on vähäisimpiäkään flunssan oireita, älä tule salille. Jos sairastut ja sinulla on yksikin koronavirustartuntaan viittaava oire, varaa aika testiin. Harjoituksiin voit tulla vasta kun testi tulos osoittautuu negatiiviseksi ja olet ollut oireeton vähintään yhden vuorokauden ajan.

Minimoidaan salilla vietettävä aika. Tule harjoituksiin vasta 5 minuuttia ennen harjoituksen alkua. Harjoitusten jälkeen salilta on hyvä poistua viivyttelemättä. Toivomme, että myöskin lasten vanhemmat viettävät salilla vain välttämättömän ajan (pienimpien harrastajien kohdalla vienti ja haku). Maskia käytetään salitiloissa.

Kädet on pestävä huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä ennen ja jälkeen harjoituksen. Salilla on saatavilla käsidesiä. Aivastetaan ja yskitään omaan hihaan. Omia harjoitusvälineitä ja etenkään juomapulloa ei lainata muille. Jos käytetään seuran yhteisiä harjoitusvälineitä, sama henkilö käyttää samaa välinettä koko harjoituksen ajan.

Suosittelemme Koronavilkku – sovelluksen lataamista salilla vieraileville.

Toimenpiteet seuran puolesta:
- Salia siivotaan tehostetusti.
- Seura pitää kirjaa harjoituksiin osallistuneista mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi.
- Harjoituksen jälkeen harjoitusvälineet desinfioidaan.
- Huutamisia (kihap) ja tuuletuksia (esim. yläfemmat) vältetään.
- Kontaktien rajaamiseksi harjoitusparia ei vaihdeta harjoituksissa.
- Valmentaja ohjaa harrastajan kotiin tai alle 18-vuotiaiden kohdalla ottaa yhteyttä vanhempiin, mikäli huomaa harrastajalla flunssan oireita harjoituksen aikana.‍‍