30.5.2021 18:12
Taekwondo Nurmijärvi

Loppukauden treenit ja kesätauko

Kevätkausi on loppusuoralla. Kiitokset kaikille yhteistyöstä ja joustavuudesta korona-aikana! Toivottavasti syksyllä ei tarvitse huolehtia enää erityisjärjestelyistä ja pääsisimme treenaamaan myös vapaammin pariharjoitteita!

LOPPUKAUDEN TREENIT
Yli kouluikäisten osalta kevätkausi jatkuu vkolle 24 asti normaalien harjoitusaikojen mukaisesti. Kauden viimeiset harjoitukset järjestetään ryhmien omilla vuoroilla torstaina 17.6.

Maanantain ja keskiviikon ottelutreenit jäävät tauolle jo 7.6. (tällöin vielä treenit) jälkeen. Ottelutreenit käynnistyvät heinäkuussa muiden ryhmien vielä lomaillessa.

Tenava-ryhmän viimeiset harjoitukset ennen kesätaukoa järjestetään 10.6.
 

VYÖKOKEET
Lasten alkeiskurssin (keltaista vyötä suorittavat) vyökokeet 7-9- ja 10-13-vuotiaille järjestetään ryhmien omilla vuoroilla tiistaina 15.6. Toinen vyökoemahdollisuus tullaan järjestämään tarpeen mukaan. Tee vyökoeilmoittautuminen linkin kautta ja täytä kohta "En pääse osallistumaan virallisena vyökoepäivänä", mikäli virallinen ajankohta ei sovi.

Ilmoittautuminen: https://www.taekwondonurmijarvi.fi/tapahtumat-2/vyokoeilmoittautuminen/

Mitä mukaan vyökokeeseen?
- Harjoituskortti
- Juomapullo

Maksut:
Vyökoke 30€ sis. vyö
Vyökoemaksu laskutetaan kokeen jälkeen.

Vyöllisten junioreiden sekä aikuisten vyökokeet toteutetaan syyskaudella, lokakuussa.
 

KESÄTAUKO JA ELOKUUN KEVENNETYT TREENIT
Sali on kiinni 19.6-1.8.

Elokuussa treenit käynnistyvät kevennetyillä vuoroilla vkolla 31 seuraavasti:
Tiistaisin
klo 17.30-18.30 kaikki lapset
klo 18.30-19.30 kaikki aikuiset

Torstaisin
klo 17.30-18.30 kaikki lapset
klo 18.30-19.30 kaikki aikuiset
 

LASTEN KESÄLEIRIT
Kiitokset kaikille kesäkuun leireille ilmoittautuneille! Kuittausviesti on jäänyt aktivoimatta, mutta ilmoittautumiset ovat tulleet perille. Leiriläisten perheille lähetetään leiri-info ensi viikon aikana. Leireille mahtuu vielä mukaan! Lisätietoja: https://www.taekwondonurmijarvi.fi/tapahtumat-2/kesaleirit/